Най-големите бомби във фолка минават под  венчилото! Годеникът й е

...
Най-големите бомби във фолка минават под  венчилото! Годеникът й е
Коментари Харесай

Бившата на Нончо Воденичаров минава под венчилото

Най-големите бомби във фолка минават под  венчилото! Годеникът й е милионер, който е по-възрастен от нея. Той има стабилен бизнес и не лишава от нищо приятелката си.

От преди 6 години датира връзката на Юнона с богатия господин. Певицата, която е рекордьорка по силикон в пазвите, заобикаля да приказва за индивида до нея. Никога до в този момент не беше го показвала до вторник вечерта, когато качи видео с предложение за брак. На яхта в океана тузарят милионер пада на коляно пред изгората си.

„ Най-голямата ти фантазия бе да дойдеш в Австралия “ – прошепва бъдещият младоженец до момента в който дава пръстена. Освен със скъпи екскурзии, Юнона получава и доста дарове. Миналата година надарената изпълнителка подкара чисто нова кола.

Тя не е очаквала, че ще получи предложение за брак, тъй като двамата й по този начин били доста щастливи.

„ Това беше един от най-вълнуващите дни в живота ми. Сбъднах две от детските си фантазии. Получих предлагането, и то на най-мечтаното място от дете “, споделя Юнона.

В едно от дребното изявленията, в които приказва за персоналния си живот, Юнона споделя, че половинката й е нейно копие. „ Радвам се, че го имам до себе си, тъй като, като се изключи че сме съвсем на една възраст, вибрираме еднообразно в живота и в действителност това те прави благополучен и пълностоен човек “, споделя тя пред камерите.

Юнона не е толкоз известна с песните си. Прочу се с връзката си с починалия към този момент Нончо Воденичаров. Бурната им обич завърши със гибелта на музиканта в „ Сървайвър “ през 2009г. на Филипините, до момента в който снима шоуто.

Източник: marica.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР